Din 11 ianuarie, “Arena Leilor” revine la TVR 2

Joi, 11 ianuarie, ora 20.00, TVR 2 aduce pe piata media autohtona un nou format tv: “business reality show”, o emisiune pentru educarea si sprijinirea antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Arena Leilor este varianta pentru Romania a programului Dragon’s Den, un proiect tv care, pana in prezent, a fost difuzat cu succes in numeroase tari din lume: Noua Zeelanda, Australia, Ucraina, Japonia, Marea Britanie. Scopul acestui program este sa arate publicului larg ca, daca ai o idee de afaceri, indrazneala si putere de convingere, orice antreprenor poate obtine nu numai finantarea necesara, dar si un partener serios.

“Leii” din Arena sunt oameni care au construit o afacere de la zero, milionari in euro care impun respect prin performanta, clarviziune, fler si capacitatea de a risca. Ei si-au construit afacerile prin corectitudine, respect fata de parteneri, responsabilitate fata de mediul de afaceri. in Arena Leilor, pentru prima data la o televiziune din Romania, acesti milionari adevarati vorbesc deschis si pe intelesul telespectatorului obisnuit despre cum se fac afaceri, ce presupune un business plan si cum devine rentabila o investitie.

Marius Ghenea, Dragos Anastasiu si Sorin Posa fac parte din Top 300, clasamentul celor mai bogati romani pe anul 2006. Ei vor participa in premiera la programul lansat de TVR 2, fiind dispusi sa investeasca intre 20.000 si 100.000 de euro in orice afacere profitabila.

Totul depinde de concurenti si de capacitatea lor de a-si prezenta proiectele si propunerile de afaceri. Daca negocierea se incheie cu succes, candidatul primeste suma solicitata, iar investitorul, o cota procentuala din afacere, devenind astfel partenerul concurentului.

Pana in data de 4 ianuarie s-au inscris la TVR aproape 500 de candidati, oameni cu diverse idei si propuneri de afaceri. Au fost selectionati pentru Arena Leilor acei concurenti care, nu numai ca au avut planuri de afaceri viabile, dar au si dovedit ca pot sa le prezinte si sa le promoveze.

Pentru a obtine finantarea si un partener de afaceri experimentat, in Arena Leilor nu trebuie sa fii cel mai destept, ci trebuie sa ai talent de negociator, sa stii sa convingi, sa crezi in reusita proiectului tau si sa nu te temi sa iti joci cu abilitate sansele.

Pentru mai multe informatii si secvente filmate, puteti accesa: Arena Leilor.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.