Workshop: Scrierea unei cereri de finantare de la teorie la practica

Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie organizeaza in zilele de 27, 28 ianuarie 2007 la Iasi, workshop-ul: “Scrierea unei cereri de finantare de la teorie la practica”.

In urma lucrului practic in cele 16 ore de workshop, participantii vor putea realiza o cerere de finantare necesara punerii in practica a unui proiect.

Tematica:

– Unde gasim finantatori?

– Tipuri de fonduri: fondul necesar la proiectul dorit;

– Pas cu pas cererea de finantare: titlu, rezumat, obiectiv general/obiective specifice, activitati, buget, matrice logica, evaluare, anexe;

– Proiectare bugetara;

– Schita a unei cereri de finantare pentru un mini proiect;

– Povesti de succes in finantarea de proiecte.

Trainingul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, coordonatorilor (asistentilor) de proiecte din cadrul ONG-lor precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte (implementeze) proiecte in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea.

Numarul maxim de participanti este de 20 de persoane. Taxa de participare este de 250 lei RON/ persoana (pauza de pranz, pauza de cafea, suport de curs). Participantilor la curs li se acorda in urma training-ului 4 ore de consultanta gratuita in intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret.

Detalii si inscriere:
Telefon: 0727 850 691
E-mail: [email protected].

Sursa: Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.