Seminar “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”

Templus Advertising, in parteneriat cu Patronatul IMM Judetean Mures, Agentia Nationala pentru Interprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie si Consiliul Local al IMM Targu Mures, organizeaza in data de 22 februarie la Hotel Concordia din Targu Mures, intre orele 9:30 – 14:00, seminarul cu tema “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”.

Pentru asigurarea competitivitatii firmelor romanesti pe termen lung trebuie rezolvata una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta segmentul IMM, si anume, lipsa capitalului financiar. Cu toate ca majoritatea institutiilor financiar-bancare propun solutii de finantare foarte atractive, intreprinzatorii privesc aceste oportunitati oarecum reticenti, prin prisma problemelor legate de birocratie, rata dobanzilor, etc. Seminarul propune tocmai acest lucru, umplerea golului informativ, prin abordarea unor subiecte de maxim interes pentru cei prezenti.

In cadrul evenimentului se vor discuta teme legate de finantarea IMM-urilor, garantarea creditelor, legislatia din domeniul economic, creditele de refinantare, finantarile nerambursabile si finantarile Start-up, dar modalitatea de intocmire a unui dosar de credit si ce etape trebuie parcurse la accesarea unei linii de finantare. De asemenea, vor fi prezentate cele mai bune oferte de produse si servicii, dezvoltate special pentru IMM-uri.

La seminar vor participa oficialitati locale, parlamentari, reprezentanti ai Agentiei pentru IMM-uri, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala, ai Directiei Finantelor Publice si ai altor institutii guvernamentale, care vor discuta despre cadrul legislativ actual ce reglementeaza mediul de afaceri din Romania. Alaturi de oamenii de afaceri din Judetul Mures, va fi si consilierul economic al Ambasadei Ungariei, care va imparti auditoriului din experienta statului pe care il reprezinta, dupa integrarea in Uniunea Europeana.

Evenimentul este organizat cu sprijinul BCR, ca partener oficial, Romtelecom, BRD si Eximbank, in calitate de parteneri principali, Generali Asigurari, Bancpost, Opportunity Microcredit Romania, FNGCIMM, ca si parteneri.

Parteneri media: Finantare.ro, SMARTfinancial.ro, SMARTbank.ro, Banisiafaceri.ro, ComunicateMedia.ro, Revista Audit Financiar, Radio Romania Actualitati, Ziarul de Mures, Zi de Zi, 24 Ore Muresene, Punctul, Kozpont, Radio Targu Mures, Radio Son.

Participantii se vor bucura de premiile oferite de sponsorii seminarului : Avon, Oriflame, Cramele Recas, Carte Noir.

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.