Proiect-pilot pentru fondurile structurale – Judetele Mures, Maramures si Galati

Judetele Mures, Maramures si Galati au fost selectate pentru implementarea unui proiect-pilot care urmareste infiintarea Biroului de informare integrat privind fondurile structurale.

Reprezentantii Institutiei Prefectului si cei ai Consiliului Judetean Mures au avut intrevederi cu expertii olandezi reprezentanti ai Proiectului de infratire “Procesul de descentralizare si deconcentrare coordonat de administratia centrala”, in cadrul caruia va fi implementat acest proiect-pilot.

Obiectivul proiectului-pilot este sa puna la dispozitia autoritatilor publice locale, a oamenilor de afaceri si a organizatiilor neguvernamentale informatiile privind fondurile structurale, conditiile de accesare si mecanismele de derulare a acestor fonduri.

Acest proiectul vizeaza cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale si asigurarea comunicarii dintre Institutia Prefectului si Consiliul Judetean, ca interfata pentru administratia publica locala si pentru administratia centrala. Rezultatele si metodele de succes dezvoltate prin acest proiect-pilot vor servi drept model celorlalte judete din tara.

Sursa: Administratie Publica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.