Promotie de dobanda pentru creditele destinate IMM-urilor din orasele mici de la Raiffeisen Bank

In perioada 19 februarie – 18 mai 2007, Raiffeisen Bank va acorda credite KfW pentru IMM-uri cu o dobanda promotionala, 7,89% pentru credite in lei -marja de dobanda este doar de 0,5% pe an, aceasta se adauga peste nivelul dobanzii BUBOR la o luna.

Banca ofera produsele de creditare KfW dintr-o linie de finantare in valoare de 30 de milioane de euro, in cadrul Programului de sprijin al IMM-urilor initiat de Uniunea Europeana, prin Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW) in cooperare cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Suma atrasa de Raiffeisen Bank prin acordul semnat cu KfW este destinata intreprinderilor mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea in localitati care au mai putin de 50.000 de locuitori. Valoarea unui credit este intre 3.000 si 250.000 de euro (echivalent in RON).

Pe baza unei documentatii simplificate, clientii pot opta pentru doua tipuri de credite, acordate in lei: KfW pentru investitii (pana la 60 de luni) si KfW pentru capital circulant (pana la 12 luni).

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.