Finans International Leasing s-a tranformat in Credit Europe Leasing

Compania Finans International Leasing IFN SA actioneaza in prezent sub numele Credit Europe Leasing IFN SA. Acest rebranding are loc ca urmare a achizitionarii brandului Finans si a unei parti importante din actiunile Finansbank Turcia de catre National Bank of Greece. In urma acestei preluari, institutiile financiare din reteaua Finans, detinute in continuare de Fiba International Holding NV, in Romania, Rusia, Olanda, Ucraina, Germania, Irlanda si Elvetia functioneaza acum sub numele Credit Europe.

Credit Europe Leasing IFN SA are ca actionar majoritar Credit Europe Bank NV cu o participatie de aproximativ 99,9% din actiunile companiei.

Credit Europe Bank opereaza in trei tari (Olanda, Belgia si Germania) cu sedii in Amsterdam, Anvers si Frankfurt. Banca functioneaza in conformitate cu legislatia olandeza si opereaza sub supravegherea directa a Bancii Nationale a Olandei (The Dutch Central Bank). Credit Europe Bank NV este membra a grupului international Fiba ale carui servicii se intind asupra intregului sector financiar.

Noul sediu al Credit Europe Leasing IFN SA este in Bd. Timisoara nr. 26 Z, Anchor Plaza, Corp A, etaj 7, sector 6, Bucuresti.

Sursa: Bank News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.