Seminar: Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri

Templus, in parteneriat cu Federatia Judeteana IMM Iasi si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie – Oficiul teritorial Iasi, organizeaza seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, in data de 16 martie 2007, intre orele 9.30- 14.00, la Hotel Moldova.

Un eveniment similar a avut loc la Suceava in data de 14 martie 2007.

In cadrul evenimentului se dezbat probleme legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, luand in calcul toate liniile de finantare pentru acest segment – credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si probleme legate de finantarea Start-up-urilor. De asemenea, se va discuta despre garantarea creditelor, despre legislatia din domeniul economic, vor fi prezentate linii de finantare pentru dezvoltarea exportului.

Practic, oamenii de afaceri pot afla direct de la reprezentantii bancilor care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un solicitant de credit si cum se intocmeste un dosar de credit, de asemenea, detalii despre creditele de refinantare.

In cadrul seminarului, si dezvoltatorii de solutii si produse IT&C pentru IMM isi prezinta oferta adresata intreprinzatorilor mici si mijlocii, fiind prezente companii de top din acest domeniu.

Obiectivul urmarit de aceasta manifestare este de promova cele mai performante produse si servicii oferite de institutiile financiar-bancare si de alte companii care au produse si servicii pentru IMM-uri oamenilor de afaceri care activeaza in judetul Iasi, dar si celor care vor sa initieze o afacere in aceasta zona. Organizarea unor astfel de evenimente creeaza oportunitatea unui dialog direct intre oficialitati, bancheri si oamenii de afaceri, pentru a gasi cele mai viabile mijloace de colaborare.

De asemenea, fiind un dialog direct cu toti cei interesati de ofertele bancilor participante, reprezentantii acestora pot raspunde punctual fiecarei solicitari si pot afla direct de la sursa care sunt problemele pe care le intampina intreprinzatorii la accesarea creditelor.

La eveniment participa oficiali din cadrul Administratiei locale, Agentiei pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Directiei Finantelor Publice, Agentiei SAPARD, Agentiei de Dezvoltare Regionala, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM), ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.

Evenimentul este mediatizat atat in presa locala, cat si in publicatii centrale (Ziarul Financiar, Romania Libera) si la Radio Romania Actualitati.

Partener oficial: BCR.

Parteneri principali: Romtelecom, BRD si CEC.

Parteneri: FNGCIMM, Generali Asigurari, Sodexho Pass, Libra Bank.

Parteneri media: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Romania Libera, ComunicateMedia.ro, Radio Iasi, BanisiAfaceri, Societatea Romana de Radiodifuziune, SmartBank.ro, Smartfinancial.ro, Ziarul de Iasi.

Sponsori: Cramele Recasi, Supreme Chocolat, Oriflame.

Pentru mai multe informatii:

Valentina Moraru

Director general Templus

Telefon: 0748.881.356

E-mail: [email protected].

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.