BRD a lansat doua credite imobiliare

Groupe Societe Generale a lansat doua credite imobiliare pentru persoane juridice si fizice autorizate, disponibile in lei sau euro, care pot acoperi integral valoarea investitiei.

Imprumutul pentru persoane fizice autorizate are ca scop finantarea achizitiei si modernizarii imobilelor. Valoarea maxima a creditului este de 300.000 euro sau echivalentul in lei, se arata intr-un comunicat al BRD. Pentru clientii care practica profesii liberale durata finantarii poate ajunge pana la 20 de ani, iar pentru celelalte persoane fizice autorizate la 15 ani. Banca acorda o perioada de gratie de pana la sase luni.

Cel de-al doilea credit, pentru persoane juridice, este destinat finantarii achizitiilor de imobile. Creditul, in lei sau euro, poate fi accesat de microintreprinderi, IMM si companii mari. Perioada de creditare este de pana la 15 ani, cu perioada de gratie de pana la sase luni.

Pentru ambele credite, dobanda este fixa in primul an, de la 6% la creditele in euro si 7% la creditele in lei.

Ambele credite pot fi utilizate si pentru refinantarea imprumuturilor pentru cumpararea de imobile destinate desfasurarii afacerii, in sold la alte banci.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.