Unicredit Leasing se va axa pe finantarea proiectelor publice in educatie si sanatate

In perioada urmatoare, Unicredit Leasing intentioneaza sa puna accent pe finantarea proiectelor imobiliare din domeniul public, in special pe segmentele de educatie si sanatate, a declarat directorul general al companiei, Septimiu Postelnicu.

Proiectele de leasing imobiliar din domeniul public vizate de companie cuprind finantarile pentru constructia de spitale, scoli de sport, camine de batrani, inchisori, teatre, sali multifunctionale si cladiri de administratie. “In primul rand, ne dorim sa cream cateva proiecte de leasing imobiliar public si sa structuram un portofoliu de minimum 20 milioane euro”, a precizat Postelnicu.

Unicredit Leasing are ca obiectiv pentru urmatorii ani sa puna accent si pe finantarea utilitatilor publice. “Autoritatile publice constientizeaza avantajele leasingului ca metoda de finantare in doi-trei pasi. Au inceput cu achizitionarea de autovehicule in leasing, iar de acum se vor deschide si catre finantarile pentru proiectele imobiliare si de utilitati”, a explicat Postelnicu.

Sursa: Agentia Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.