Ministerul IMM-urilor va functiona in sediul MEC

Noul minister al IMM-urilor, Comertului, Turismului si profesiilor liberale isi va desfasura activitatea in sediul Ministerului Economiei si Comertului, a declarat ministrul Ovidiu Ioan Silaghi.

Viitorul ministru a spus ca isi va forma noua echipa la inceputul saptamanii viitoare.

Ministrul Silaghi a preluat, vineri stafeta de la fostul sef al Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, insa fara prea mare fast.

Ovidiu Silaghi a declarat ca obiectivele sale sunt sa faca superschi in Carpati si va dezvolta statiunile balneare. El a spus ca trebuie dezvoltata infrastructura pentru dezvoltarea turismului. Printre prioritatile viitorului ministrul se numara accesul facil al firmelor mici si mijlocii romanesti pe piata europeana si simplificarea procedurilor de inregistrare a intreprinzatorilor care au societati cu un capital social de minim 20.000 euro.

De asemenea, Silaghi a aratat importanta consolidarii rolului si functiei de protectie a consumatorilor.”Oamenii trebuie incurajati sa accepte doar produse de calitate, element prin care putem proteja piata interna de produsele din import”, a precizat ministrul IMM-urilor.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.