Curs: Managementul financiar al proiectelor cu finantare europeana

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza in perioada 26-27 mai 2007, cursul “Managementul financiar al proiectelor cu finantare europeana”.

Cursul cuprinde: Rolul finantelor in cadrul organizatiei, Interactiunea cu celelalte departamente si echipa, Principii de baza ale sistemului de control financiar intern, Planificare si analiza financiara a proiectelor, Bugetare si Raportarea financiara a proiectelor, Managementul riscului, Managementul crizei.

Cursul se adreseaza asistentilor financiari, coordonatorilor de proiecte si personalului care deruleaza activitati de suport pentru departamentul financiar, care au responsabilitati in realizarea si managementul financiar al proiectelor. Cursul este organizat pentru minim 10 si maxim 15 persoane.

La sfarsitul cursului, participantii: vor intelege rolul departamentului financiar in cadrul organizatiei si modul in care isi aduce aportul la dezvoltarea organizationala; vor putea sa comunice eficient in cadrul organizatiei si cu ceilalti membrii ai echipei, proiectand o imagine pozitiva a functiei financiare; vor intelege utilitatea si modul de realizare a principalelor instrumente utilizate in managementul financiar al unui proiect (buget, planificare financiara, flux de numerar); rolul activitatii de raportare financiara, atat din perspectiva managerului de proiect, cat si din perspectiva finantatorilor si vor intelege utilitatea procedurilor de control financiar intern.

Reduceri:

– 10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 3 reprezentanti la curs;

– 10% pentru persoanele fizice si reprezentantii organizatiilor/institutiilor care se inscriu pentru cel putin 3 cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC.

Bonus: consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului) si de asemenea, dupa 6 luni, departamentul de training si consultanta al FDSC va evalua impactul cursului, modul in care participarea la aceste sesiuni de instruire a contribuit la imbunatatirea activitatii fiecarui cursant, in domeniul abordat in cadrul cursului la care a participat.

Data limita pentru inscriere este 22 mai 2007.

Pentru mai multe informatii:

Andreea Sorescu, Training Manager

Telefon: 021 310 01 77

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.