PM Cafe continua sa fie o provocare pentru 2007

Preocupat continuu de facilitarea schimbului de experienta si a competentelor in domeniul managementului de proiect, CODECS, impreuna cu partenerul sau, Coaching Institute, continua seria evenimentelor Project Management Cafe.
Evenimentul va avea loc in data de 8 mai 2007, a-15-a reuniune PM Cafe la Hotel Intercontinental, la sala Rapsodia incepand cu orele 18.30.

Tema propusa este „Fondurile structurale – de la oportunitate la posibilitate”.

Moderatori: Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute si D-na Raluca Cimpea, Director curs Management de proiect CODECS.

Vor participa in calitate de invitati speciali: Mieczyslaw Bak, Director Jarpol Enterprise Polonia Dragos Jaliu, PMP, Lector universitar Drd., SNSPA Aura Raducu, Coordination NDP & Structural Funds Task Manager – Phare Transition Team Dan Barna, expert finantari europene, partener Structural Consulting Group.

Romania va beneficia incepand cu acest an de sprijinul UE prin acordarea de fonduri structurale. Managerii implicati in viitoarele proiecte, vor purta in cadrul PM Cafe, dialoguri si vor analiza studii de caz, proiecte de succes in Europa, constituind o buna sursa de informare pentru toti cei interesati.

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

PM Cafe este un eveniment CODECS & Coaching Institute si recomandat de Cotidianul, Money Express si www.smartfinancial.ro.

Pentru mai multe informatii:

Aona Antara Calistru, CODECS

Telefon: 252 51 78

Fax: 252 56 13

E-mail: [email protected]

CODECS.

Sursa: CODECS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top