Seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri” de la Brasov aduce informatii de ultima ora despre programele de finantare

TEMPLUS ADVERTISING Bucuresti organizeaza miercuri, 6 iunie, intre orele 9.30-14.00, la Brasov – hotel ARO, sala Europa, un seminar adresat segmentului IMM, in cadrul caruia se vor dezbate probleme legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si se va discuta despre cadrul legislativ actual ce reglementeaza mediul economic autohton. De asemenea, se vor prezenta oferte viabile de produse si servicii adresate acestui segment, oferte ce vor fi sustinute in fata intreprinzatorilor de catre reprezentantii unora din cele mai importante institutii financiar bancare si companii IT&C.

Bancile prezente la seminar vor veni cu oferte de creditare atractive si accesibile intreprinzatorilor mici si mijlocii, asa incat, acestia vor avea de unde alege.
Cel mai important operator de voce si Internet din Romania, Romtelecom, va prezenta oamenilor de afaceri brasoveni pachetele de servicii pentru firme, concepute astfel incat, atat companiile care sunt la inceput de drum, cat si cele mai vechi pe piata, sa poata alege pachetul de servicii care este conform cu nevoile lui si cu puterea de cumpare.

La seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, intreprinzatorii din zona au posibilitatea sa dialogheze cu autoritatile locale, cu reprezentantii Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii liberale, cu cei ai Directiei Finantelor Publice, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala si ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, dar si cu reprezentantii celor mai importante institutii financiar bancare si companii IT&C de pe piata. De asemenea, vor raspunde intrebarilor pe care le au intreprinzatorii, membri ai Parlamentului si ai Comisiei Europene.

Parteneri ai evenimentului de la Brasov sunt BCR, Romtelecom, BRD, Generali Asigurari, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Ziarul Financiar, Finantare.ro, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, Bani si Afaceri, Comunicate Media, Smart Bank, Smart Financial si presa locala.

NOTA: Firmele invitate la seminar nu platesc taxa de participare la lucrarile seminarului. De asemenea, coffee-breakul si bufetul sunt gratuite.

Detalii despre campania de evenimente B2B pe care a initiat-o Templus Advertising in urma cu aproape 3 ani si care se va derula si in 2007, gasiti pe site-ul companiei www.templus.ro.

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 021 / 319 37 66

E-mail: [email protected].

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.