Bancpost ofera Contul curent pentru intreprinderi mici si persoane fizice autorizate

Incepand de luni 11 iunie 2007, Bancpost pune la dispozitia persoanelor juridice rezidente si nerezidente un nou produs “Contul curent pentru intreprinderi mici si persoane fizice autorizate”.

Acest cont curent este disponibil numai in lei, beneficiaza de o dobanda variabila si crescatoare ce poate ajunge pana la 4,5 % p.a. pentru sume mai mari de 50.000 lei.

Dobanzile se calculeaza zilnic si se platesc in contul curent in ultima zi lucratoare a fiecarei luni sau in momentul lichidarii contului.

Contul curent pentru intreprinderi mici si persoane fizice autorizate ofera multiple avantaje:

– flexibilitate ridicata – clientul poate depune si retrage numerar sau poate efectua viramente bancare atat la ghiseu cat si prin internet banking orice suma, oricand doreste, in limita soldului disponibil in cont;

– instalare gratuita de POS – Bancpost ofera aceasta posibilitate pentru clientii care presteaza activitati comerciale;

– soldul Contului curent poate fi vizualizat prin intermediul serviciului SmartTel, in cazul in care beneficiarul Contului curent detine un telefon mobil conectat la reteaua Orange, Vodafone, Cosmote sau Zapp;

– veniturile din dobanzi nu se impoziteaza;

– produs garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistem Bancar.

Bancpost ofera Contul curent pentru intreprinderi mici si persoane fizice autorizate prin cele 223 de unitati ale sale aflate pe intreg teritoriul tarii.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.