Al doilea apel pentru participare la Programul de Schimb de Personal

Institutul pentru o Societate Deschisa, Sofia lanseaza cel de-al doilea apel pentru aplicatii in cadrul programului de schimb de personal intre organizatii care activeaza in domeniul social.

Initiativa este sprijinita de Comisia Europeana si are scopul de a incuraja parteneriatele intre organizatii ale societatii civile din Bulgaria si Romania si retele din Uniunea Europeana pentru imbunatatirea mediului social.

Proiectul sprijina atat schimburile transfrontaliere cat si schimburile intre experti si retele de organizatii din Bulgaria si Romania si alte state membre UE. Apelul este adresat organizatiilor neguvernamentale si agentiilor implicate in diverse aspecte ale furnizarii de servicii sociale. Va fi acordata prioritate aplicatiilor care urmaresc schimburi de experienta practica, know-how si metode inovative de lucru.

Organizatiile care trimit/primesc reprezentanti pot fi din Bulgaria si Romania, dar si din alte state membre UE. Pentru a aplica, organizatiile interesate trebuie sa identifice in prealabil organizatia straina partenera.

Schimbul se va desfasura in perioada specificata de organizatia care aplica, intre 20 iulie si 30 septembrie 2007.

Pe baza unei proceduri de selectie OSI-S va acoperi cheltuielile de transport si diurnele reprezentantilor organizatiilor care prezinta cele mai competitive aplicatii.

Organizatiile interesate pot aplica pentru participarea in program ca organizatie care primeste/trimite participanti prin completarea formularelor de inscriere si trimiterea acestora pe e-mail la [email protected] pana cel tarziu in data de 15 iulie 2007.

Aveti aici:

Formular de inscriere pentru a trimite participanti;

Formular de inscriere pentru a primi participanti.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.