UniCredit Leasing acorda credite pentru stocurile auto ale dealerilor si importatorilor

UniCredit Leasing Corporation acorda, incepand cu luna iunie, credite dealerilor si importatorilor auto pentru a-si asigura stocul necesar de masini.

Inainte de a lansa acest serviciu, compania furniza dealerilor si importatorilor auto doar finantari in sistem leasing.
Acest produs nu va concura creditul bancar, ci doar incearca sa reprezinte un substitut pentru o finantare de tip leasing acolo unde este necesar.

De asemenea, compania va incepe in curand activitatea de reprezentare in Romania a companiei BMW Financial Services, divizia de finantare a grupului auto BMW, prin acordarea de produse si structuri de finantare tipice pentru marcile BMW si Mini, pe care divizia le practica in toate tarile unde desfasoara operatiuni.

UniCredit reprezinta divizia de finantare a BMW si in Slovacia si Cehia, urmand sa inceapa aceasta activitate si in Bulgaria. Compania de leasing a finantat in primul semestru bunuri in valoare totala de 220,31 milioane de euro, vizand pentru sfarsitul anului sa depaseasca 500 de milioane de euro. Piata nationala de leasing este estimata in 2007 la 4,3 miliarde euro, in crestere cu 32% fata de nivelul consemnat anul trecut.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.