Raiffeisen Leasing a afisat o crestere anuala de 74% dupa primul semestru din 2007

Raiffeisen Leasing, lider de piata pe segmentul de camioane, remorci, autoutilitare, a incheiat, in primul semestru din 2007, contracte in valoare totala de 136 milioane euro.

Raiffeisen Leasing IFN (RL) a incheiat contracte in primul semestru din 2007 in valoare totala de 136 milioane euro, in crestere cu 74% fata de acelasi interval din 2006, datorita evolutiei bune a segmentului auto. In primele sase luni din 2006 Raiffeisen Leasing a finantat bunuri in valoare de 78 milioane euro. Compania a incheiat in primul semestru 2.900 de contracte de leasing.

Raiffeisen Leasing este lider de piata pe segmentul de camioane, remorci, autoutilitare, beneficiind de o experienta indelungata in domeniu. Raiffeisen Leasing a dezvoltat produsul pe segmentul de echipamente pentru a veni in intampinarea nevoii de retehnologizare care exista pe piata romaneasca, inregistrand anul acesta o crestere cu peste 60% fata de anul trecut.

Structura portofoliului de leasing este formata din contracte de finantare a autovehiculelor, cu o pondere de 77%, a echipamentelor (18%). Contractele pentru finantarea si a proiectelor imobiliare si restul finantarilor acopera restul de 5% din portofoliu.

Raiffeisen Leasing va miza in acest an pe cresterea segmentului de echipamente, pe promovarea leasingului pentru proiecte imobiliare si dezvoltarea produsului pentru fintarea municipalitatilor. In paralel, vor fi desfasurate proiecte importante precum implementarea normelor basel II si a unei noi solutii informatice care sa permita gestionarea optima a portofoliului de clienti.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.