Imprumuturi imobiliare in franci elvetieni cu 2,25% dobanda

Credit Europe Bank Romania a lansat un nou imprumut imobiliar, creditul in CHF (franci elvetieni), cu 2,25% dobanda in primul an de creditare si patru ani perioada de gratie.

Astfel, contractantul unui credit pentru investitii imobiliare in CHF cu perioada de gratie nu plateste nimic bancii (nici dobanda, nici principal) in primele 6 luni de credit, iar in urmatoarele 42 de luni plateste doar echivalentul dobanzii, in acest fel ratele pe primii 4 ani fiind mult reduse.

Produsul Credit Europe Bank este al doilea imprumut ipotecar de acest tip lansat in 2007 de banca, primul, disponibil din iulie, fiind oferit in euro si beneficiind de aceeasi perioada de gratie de 4 ani.

Creditele cu perioada de gratie ofera beneficiarilor posibilitatea de a plati rate mai mici, in raport cu cele pe care ar trebui sa le suporte in cazul unui imprumut ce nu beneficiaza de aceasta perioada. Totodata, clientii au acces la credite de valoare mai mare, datorita extinderii intervalului de creditare cu perioada de gratie.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.