Termen prelungit pentru depunerea dosarelor in programul pentru asezaminte culturale

Consiliile Locale pot sa depuna dosarele pentru finalizarea lucrarilor de constructie ale asezamintelor culturale pana la data de 20.08.2007, ora 17.00, la Ministerul Culturii si Cultelor.

Se va organiza o noua sesiune de depunere a dosarelor in perioada 01.09.2007- 01.10.2007, ora 17.00, in cadrul Programului prioritar national pentru proiectarea si construirea de sedii pentru asezaminte culturale de drept public, in localitatile unde nu exista asemenea institutii, din mediul rural si mic urban.

Consiliul Judetean Mures sprijina consiliile locale in vederea depunerii cererii de finantare in cadrul programelor mai sus amintite.

Consiliul Judetean Mures a sprijinit un numar de 12 autoritati locale in vederea depunerii cererilor de finantare, din care 9 pentru construirea, 3 pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea si finalizarea lucrarilor de constructie pentru asezaminte culturale.

Dupa realizarea proiectelor, cu ocazia actiunilor desfasurate la nivel local, Consiliul Judetean – prin intermediul Centrului de Informare Europa Mures – va contribui la informarea publicului despre: educatia, mobilitatea cetatenilor, modalitatile de lucru, drepturile consumatorilor, dezvoltare rurala in context european si despre alte subiecte de interes general.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.