BT detine 400 de unitati

Banca Transilvania a adaugat anul avesta retelei sale de unitati aproape 60 de sucursale si agentii.

BT a deschis locatia cu numarul 400, in Berceni – Bucuresti, aflata pe str. Al. Obregia nr. 35, bl. 35, sectorul 4. In acest an, banca a adaugat retelei sale de unitati aproape 60 de sucursale si agentii, ca raspuns la cererea pietei, continuand planul de consolidare a prezentei sale la nivel national.

Bugetul de investitii al bancii, aprobat in aprilie 2007, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, de peste 35 de milioane EUR, este destinat cu prioritate extinderii teritoriale, domeniului IT si cardurilor.

Banca Transilvania a inclus in planul de investitii pentru acest an relocarea, extinderea sau, dupa caz, modernizarea unor sedii din tara, asa incat acestea sa se incadreze in standardele bancii, dar si sa raspunda numarului din ce in ce mai mare de clienti.

In plus, banca a extins in acest an Sediul Central al Grupului Financiar BT, aflat in Cluj-Napoca si a deschis, tot aici, cea de a patra cafenea bancara a sa, BT Cafe. In ceea ce priveste dezvoltarea Bancii Transilvania in Bucuresti, in 2007 au fost deschise in capitala nu mai putin de 13 sedii. Reprezentanta Bucuresti a devenit Centrul Regional Bucuresti, fiind entitatea care asigura coordonarea activitatii bancii in capitala.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.