Bacau: Bancpost a inaugurat doua agentii

Bancpost isi continua politica de expansiune si de modernizare a intregii retele de unitati prin inaugurararea a 2 agentii in Bacau – pe strazile Stefan cel Mare si Aeroportului.

Deschiderea acestor noi unitati face posibila apropierea Bancpost de clientii sai, oferind un grad sporit de accesibilitate tuturor segmentelor de clientela.

Unitatile noi, moderne, ale Bancpost se incadreaza in noua identitate corporativa a bancii, care reproduce imaginea corporativa a actionarului sau majoritar, Eurobank EFG, iar aceasta presupune spatii interioare deschise, renuntarea la ghisee inchise pentru casieri, accesul clientilor la ofiterii specializati fiind mult mai facil.

Unitatile Bancpost pun la dispozitia publicului intreaga gama de operatiuni bancare: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, plati in lei si in valuta, carduri de debit si de credit, schimb valutar, instrumente de economisire si altele.

Prin deschiderea acestor unitati reteaua operationala a bancii numara aproximativ 231 de unitati. Programul de lucru al agentiilor Bancpost este de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00.

Sursa: Ziua de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.