Proiect de 10 miliarde de lei la Sfantu Gheorghe

Municipiul Sfantu Gheorghe a accesat programul de reabilitare a parcurilor si spatiilor verzi din localitati, derulat de Ministerul Mediului, urmand ca proiectul sa fie finantat cu peste zece miliarde de lei vechi.

Primaria Sfantu Gheorghe a inceput reabilitarea Parcului Central inca de acum doi ani, lucrarile cuprinzand infiintarea unui parculet mai mic langa cel mare, realizarea retelei de apa si canalizare, electricitate, precum si lucrari ce tin strict de amenajare.

Reabilitarea Parcului Central din Sfantu Gheorghe se deruleaza in mai multe faze, iar cele mai recente lucrari cuprind realizarea unor alei pietonale, reparatii ale zidurilor de sprijin si ale scarilor din parc, precum si asfaltarea unor alei cu piatra cubica sparta.

Proiectul depus la Ministerul Mediului vizeaza mobilarea parcului, odata cu finalizarea reabilitarii infrastructurii. Astfel, cu banii obtinuti de la Minister, Primaria Sfantu Gheorghe intentioneaza sa achizitioneze stalpi pentru iluminarea parcului, banci, fantani arteziene, precum si arbusti si flori care sa infrumuseteze aspectul centrului municipiului Sfantu Gheorghe, acolo unde este situat Parcul Central.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.