Pireus Bank, 80 de sucursale in intreaga tara

In primele sapte luni banca a facut un profit brut de 8,6 milioane de euro, fata de 3,8 milioane de euro, cat obtinuse pe tot anul 2006.

Catalin Parvu, director general al Piraeus Bank Romania responsabil cu coordonarea diviziilor Retail si Operatiuni, spune ca expansiunea puternica a creditarii a permis si accelerarea profitului.

Expansiunea activelor, care in august au depasit 2 miliarde de euro plecand de la 850 de milioane in decembrie trecut, a fost sustinuta de accelerarea puternica a creditarii pe zona de retail.

Reteaua Piraeus Bank Romania a ajuns la 80 de sucursale dupa ce in lunile Iulie si August banca a deschis 10 noi unitati in Bucuresti (Baneasa si Lizeanu), Buzau, Constanta, Galati, Iasi, Lugoj, Otopeni, Ploiesti si Timisoara.

Cu o rata medie de dezvoltare de aproape 4 unitati pe luna, Piraeus Bank Romania s-a extins in mod constant in prima parte a acestui an, fiind acum prezenta in 39 din cele 41 de judete ale tarii.

Expansiunea puternica a afacerilor a fost permisa de sustinerea puternica din partea actionariatului, dar si de conditiile favorabile de piata.

Clientii Piraeus Bank Romania, persoane fizice, IMM-uri si corporatii, pot avea acces, prin intermediul retelei nationale de sucursale, la intregul portofoliu de produse si servicii oferite de banca dar si de Piraeus Leasing, parte a Piraeus Bank Group Romania.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.