Despre fondurile de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri, in cadrul seminarului de la Sibiu

Templus Advertising Bucuresti si Ministerul pentru IMM, Turism, Comert si Profesii Liberale – Oficiul Teritorial Targu Mures au organizat anul acesta la Sibiu, la sfarsitul lui august, seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, eveniment la care au luat parte peste 100 de intreprinzatori din judetul Sibiu.

Oficialitati, bancheri, reprezentanti ai companiilor IT&C si oamenii de afaceri au dezbatut problema accesarii programelor de finantare din fonduri guvernamentale si externe, au analizat proiectele de acte normative pentru mediul economic si au discutat despre produse si servicii necesare dezvoltarii afacerilor.

Seminarul a avut menirea de a aduce in atentia institutiilor de stat problemele de finantare ale IMM-lor, dar si de a prezenta oamenilor de afaceri solutii reale de acces la fondurile europene nerambursabile si la cele de cofinantare, ce trebuie atrase de la banci. Parteneri ai evenimentului au fost institutii bancare importante de pe piata autohtona, interesate de atragerea micilor intreprinzatori drept clienti, dar si companii de top din domeniul IT&C, ale caror servicii au devenit indispensabile in activitatea curenta a fiecarei firme.

Printre participantii la seminar s-au numarat: reprezentantul Prefecturii Sibiu, Aurel Maxim, Iosif Moldovan – Vice-Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ana Lomnasan – Manager relatii corporate BCR – Centrul de Afaceri Sibiu, Radu Mindru, Area Shop Manager la Romtelecom, Dan Kelp – Director Generali Asigurari Sibiu, Andreea Poida – Director Marketing si Comunicare Libra Bank, Dragos Vasile Goia – Inspector Financiar Bancar la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, Adrian Daniel – Consilier programe de finantare la Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Ana Goia Mocan – Director Adjunct al Centrului Regional al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Viorel Crijmar- sef Birou Extern Sibiu al Agentiei de Dezvoltare Regionala Centru, Nicolae Antonescu – Director Departament Marketing-Evenimente Camera de Comert si Industrie Sibiu si Grigore Popescu – Director Executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu.

Seminarul de la Sibiu face parte din campania de evenimente B2B numita Activ Investor, initiata de Templus Advertising Bucuresti in urma cu 3 ani si cuprinde peste 50 de astfel de seminarii, pe diverse teme. Campania se adreseaza intreprinzatorilor din toata tara si vine in sprijinul acestora cu informatii utile despre toate genurile de finantari ce le sunt accesibile, despre credite, despre cele mai bune oferte de produse si servicii bancare, IT&C, de asigurari si altele, care ii pot ajuta sa-si dezvolte afacerile. Scopul acestor manifestari este de a crea cadrul unui dialog constructiv intre oamenii de afaceri si toti factorii implicati in reglementarea si dezvoltarea mediului economic autohton.

Partenerii evenimentului: BCR, Romtelecom, Libra Bank, Generali Asigurari, Sodexho, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Tribuna, Oferta, Rondul de Sibiu, De toate pentru toti, Magic FM, Zile si nopti, Antena1 Sibiu, Smart Bank, Smart Financial, Bani si Afaceri, Comunicate Media.

Pentru mai multe detalii:
Templus.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.