Managementul riscului financiar, un instrument util pentru toate firmele performante din Romania

BTL Design organizeaza pe
19 septembrie la sala Paris Rive Droite de la Hotel Novotel seminarul de management al riscului financiar, intitulat “Metode noi de securizare si finantare ale afacerilor din Romania”. Acest seminar este organizat impreuna cu Coface Romania si ING Romania in calitate de parteneri principali si Gras Savoye in calitate de partener de eveniment.

Acest eveniment se adreseaza specialistilor ce activeaza in companii multinationale, cabinete de consultanta, departamente de risc, departamente financiare, mass media precum si oamenilor de afaceri care doresc sa minimizeze riscurile financiare ale afacerilor si sa beneficieze de surse noi de finantare.

Evenimentul va fi impartit in doua sesiuni: prezentari teoretice ale solutiilor si studii de caz practice pe temele prezentate in prima parte. Temele abordate privesc asigurarile de credit comercial, finantarea prin metoda factoringului, strategii de reducere a riscului financiar si alte solutii de asigurari.

In prima plenara, destinata solutiilor folosite in asigurarea riscului financiar si comercial al afacerilor, Cristian Ionescu, Managing Director la Coface Romania va vorbi despre “Asigurarea de credit comercial – Siguranta cresterii afacerii”.

In continuare, Simona Georgescu, Clients and Operations Director la ING Commercial Finance, impreuna cu Radu-Mihai Ivan, Sales Manager la ING Commercial Finance Factoring vor prezenta solutii de “Finantare rapida si eficienta a afacerii”.

Daniela Stoica,Property and Casualty Manager la Gras Savoye Romania SRL – va sustine apoi o prezentare despre “Solutiile de asigurari pentru diminuarea riscului companiei”.

In incheierea plenarei, Radu Vasilescu – Director General ING – Fond de pensii SA, va vorbi despre optiunile pe care aceasta companie le ofera in acest domeniu in prezentarea “Pensiile facultative – stimulent pentru angajati si angajatori”.

Sesiunea de lucru, destinata analizelor si studiilor de caz, va cuprinde discutii despre “Asigurarea interna si de export” (Coface Romania), “Finantarea prin factoring, etape si avantaje” (ING Commercial Finance), studiu de caz de la compania de brokeraj asigurari, si “Solutii de pensii private – pilonul II” (ING Fond de Pensii SA).

Solutiile prezentate in cadrul seminarului vor ajuta participantii pentru o mai buna fundamentare a procesului decizional, o dezvoltare profesionala solida si oportunitatea dobandirii de experienta in acest domeniu.

Radu Ion, manager al BTL Design, organizatorul acestor seminarii, remarca: “La acest seminar sunt prezente cele mai mari companii ce activeaza pe piata din Romania, iar prezentarile vor fi sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul lor de activitate. Acest lucru este o garantie solida ca firmele participante vor beneficia de cele mai proaspete si pertinente informatii.”

Partenerii media ai evenimentului sunt Business Standard si Money Express, publicatii de business ale trustului media Realitatea-Catavencu impreuna cu Smartfinancial.ro si Finantare.ro.

Pentru mai multe informatii:

Tel.: 0212 52 58 82

Email: [email protected]

Website: www.btldesign.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.