Pascanenii decid Strategia de Dezvoltare a municipiului

In sala mica a Primariei Pascani a avut loc prima intalnire a consiliului de coordonare pentru realizarea Strategiei de Dezvoltare a Pascaniului.

Din comitetul de coordonare fac parte viceprimarul Dumitru Pantazi, consilierii locali Florin Constantinescu, Eduard Dumea, directorul DAC Pascani – Ioan Prisecaru, Vasile Leahu – seful serviciului de urbanism, Petru Bunduc – responsabil pe probleme de mediu, ambii angajati ai primariei Pascani si omul de afaceri Toader Burtila.

Lucian Dima, reprezentantul firmei Pencraft SRL Iasi, care a intocmit proiectul, a prezentat consiliului structura acestuia si oportunitatile de dezvoltare a Pascaniului.

In urma dezbaterii, viceprimarul Dumitru Pantazi, impreuna cu ceilalti reprezentanti din comitetul de coordonare au hotarat ca printr-o dezbatere mai larga si prin colectarea de mai multe date din teren, dar mai ales prin completarea unor chestionare de catre toate institutiile si de populatia Pascaniului, sa se afle parerea tuturor cetatenilor cu privire la aceasta strategie si eventual sa se mai aduca modificari la ea.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.