Atelier de lucru privind procedurile de implementarea proiectelor finantate prin POR

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a organizat vineri, 28 septembrie, la Piatra Neamt, un atelier de lucru privind procedurile pentru implementarea proiectelor finantate in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Proiectului Phare 2004 si s-a bucurat de prezenta a peste 80 de participanti – potentiali beneficiari ai Programului Operational Regional din toate cele 6 judete ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Est (reprezentanti ai administratiei publice locale, ONG-uri, IMM-uri interesate si firme de consultanta).

Tinand cont de complexitatea elaborarii viitoarelor proiecte finantate in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, obiectivul principal al evenimentului a fost informarea si familiarizarea potentialilor aplicanti cu procedurile de lucru ale Agentiei in implementarea unui proiect.

In cadrul ADR Nord-Est functioneaza un Birou Regional de Informare cu atributii in furnizarea de raspunsuri la solicitarile de informatii si indrumare pentru beneficiari.

Coordonatele acestui birou sunt:

Strada Lt. Draghescu, nr.9 Piatra Neamt

Tel/Fax: 0233 224167

E-mail: [email protected]

Website: www.adrnordest.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.