Licitatia MADR pentru alegerea bancii care administreaza fondurile UE, anulata

Licitatia Ministerului Agriculturii pentru alegerea bancii care va administra fondurile UE destinate agriculturii a fost anulata, printr-o decizie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), ca raspuns la constatia depusa de Raiffeisen Bank.

Licitata a fost anulata in urma unei decizii a CNSC din 19 octombrie, dupa ce una dintre bancile care a depus oferte, Raiffeisen Bank, a contestat descalificarea ofertei depuse si desemnarea Bancii Comerciale Romane (BCR) castigatoare.

Consiliul a decis ca oferta Raiffeisen nu a fost descalificata incorect, dar, in acelasi timp, a decis ca oferta BCR nu trebuia desemnata castigatoare, astfel ca s-a hotarat anularea licitatiei. Decizia este obligatorie si executorie pentru autoritatea contractanta, adica Ministerul Agriculturii, care trebuie sa reia procedurile, adica sa organizeze o noua licitatie.

Procedurile de selectare a bancii vor fi reluate la finele acestui an sau la inceputul anului viitor si nu vor mai viza administrarea fondurilor UE destinate agriculturii si dezvoltarii rurale in acest an, ci a sumelor pentru 2008.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.