Campanie puternica de promovare a fondurilor structurale in N-E

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADR Nord-Est) informeaza posibilii beneficiari ai finantarilor din fondurile structurale alocate Romaniei de Comunitatea Europeana.

La Hanul Razesilor, din judetul Neamt, ADR Nord-Est a organizat un atelier de lucru cu reprezentantii mass-media pentru a discuta modul in care sunt prelucrate si distribuite informatiile privind finantarile europene in urmatoarea perioada, avand in vedere ca primele sume alocate din fondurile structurale pot fi cheltuite de la inceputul anului viitor.

ADR Nord-Est incearca sa implementeze planul de comunicare dedicat Programului Operational Regional (POR) 2007 – 2013. La eveniment au participat Constantin Apostol – directorul general al ADR Nord-Est, Gabriela Macoveiu – director Comunicare si Promovare Regionala, Gheorghe Harja – director Directia Management POR si Vasile Asandei – sef Departament Juridic si Resurse Umane din cadrul ADR Nord-Est, Mihaela Danga – directorul adjunct al Centrului de Jurnalism Independent si alti reprezentanti ai mass-mediei regionale. Participantii au incercat sa prezinte situatia existenta si sa gaseasca strategii comune in colectarea si distribuirea informatiilor.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.