Ultima zi pentru depunerea proiectelor din programul de investitii pentru IMM

Micii intreprinzatori ieseni care s-au inscris in cursa pentru fonduri nerambusabile de la stat mai au doar o zi la dispozitie pentru a depune proiectele. Conform reprezentantilor Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Iasi, termenul limita pana la care se pot accepta dosarele de evaluare este 26 octombrie, ora 14.00.

Dosarele cuprinzand proiectele pentru care se solicita finantare de la stat trebuie predate personal numal numai la sediul ministerului pentru IMM din strada Poterasi nr. 11. sector 4. Bucuresti.

Conform datelor publicate pe pagina de internet a ministerului de resort, la nivelul judetului Iasi figureaza in total peste 20 de societati care au fost selectate pentru evaluarea in cadrul Programului de Investitii.

Conform normelor metodologice in vigoare, ajutorul financiar nerambursabil se ridica la 60% din valoarea totala a proiectului, dar nu mai mult de 50.000 euro. Restul de bani va fi acoperit de contributia personala a beneficiarului ai prin credit bancar. In acest sens, ministerul de resort a incheiat protocoale de colaborare cu noua banci, pe lista aflindu-se BCR, Carpatica, BRD. CEC, Credit Europe Bank, Exim-bank, Libra Bank, MKB Romextera Bank si Banca Transilvania.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.