Primari si presedinti de CJ, absenti de la o sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia

Primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, presedintele Consiliului Judetean Olt, Jenel Copilau, presedintele CJ Mehedinti, Constantin Sarbulescu, si primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, au lipsit de la sedinta trimestriala a Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, care s-a tinut la sediul CJ Valcea.

Sarbulescu si Solomon au fost, insa, reprezentati.

Pe ordinea de zi a sedintei conduse de Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj si presedinte in exercitiu al Consiliului, s-au aflat sapte proiecte de hotarare si doua avizari in legatura cu proiectele propuse pentru finantare din fonduri europene si romanesti, precum si cu buna desfasurare a activitatii acestui organism in perioada urmatoare. A fost adoptat proiectul de buget pe anul 2008 al Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si s-au avizat calendarul licitatiilor si lista de proiecte de investitii propuse.

De asemenea, au fost aprobate listele de proiecte propuse spre finantare in cadrul programului Phare 2005 pe trei scheme de investitii: sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoarele prioritare de mediu; sprijinirea initiativelor sectorului privat in domeniul gestionarii deseurilor; asistenta acordata intreprinderilor mici si mijlocii pentru achizitionarea serviciilor de consultanta in afaceri.

Au fost aprobate Planul regional de actiune pentru dezvoltarea invatamantului profesional si tehnic in perioada 2007-2013 si Regulamentul-cadru de organizare si functionare a Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Sud-Vest Oltenia.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.