Finantare europeana pentru magazine online

Pentru a deschide o afacere online se pot accesa fonduri structurale in cadrul domeniului major de interventie – “Dezvoltarea e-economiei”, aferent Axei prioritare 3 – Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor, din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POSCCE).

In cadrul acestui domeniu, cei care vor sa dezvolte un magazin online au la dispozitie operatiunea doi -“Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri”. Ghidul solicitantului si apelul de proiecte pentru acest tip de business vor fi lansate la jumatatea lunii noiembrie.

Odata lansat apelul de proiecte pentru domeniul major de interventie e-economie, OIPSI va oferi consultanta gratuita solicitantilor in vederea completarii cererii de finantare, pana la depunerea proiectului.

Pentru evaluatori, criteriile de selectie valabile pentru Operatiunea 2 – “Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri” vor fi relevanta, calitatea, maturitatea si sustenabilitatea proiectului propus spre finantare cu fonduri structurale.
Valoarea maxima de finantare a unui asemenea proiect nu va depasi 500.000 de euro, in timp ce valoarea minima acordata se va situa la circa 10.000 de euro.

Sursa: Europeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.