Prompt IMM ofera acum posibilitati de finantare de pana la 100.000 Ron

Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fara garantii materiale pentru clientii cu performante financiare bune si o dobanda incepand cu 0%. In varianta actuala, produsul ofera posibilitati de finantare semnificativ mai mari, de pana la 100.000 ron (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuala a companiei), pentru o perioada de pana la 12 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive. Limita de credit poate fi utilizata fara a fi necesara prezentarea de catre client a documentelor justificative.

Prompt IMM se poate acorda acum si companiilor mai tinere, care au experienta in domeniu de minim 1 an, sunt stabile din punct de vedere financiar si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul Prompt IMM este disponibil in toate sucursalele Credit Europe Bank S.A.

Consecventa in ceea ce priveste misiunea sa de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta a IMM-urilor, Credit Europe Bank (Romania) S.A. a oferit in ultimii doi ani asistenta IMM-urilor in dezvoltarea activitatii lor, acordandu-le credite pentru capital de lucru – Prompt IMM, Suport IMM, credite de investitii – Ipotecar IMM, Total IMM, Invest IMM si Transport IMM, dar si pachete specializate – Medical IMM.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.