Iasi: Investitorii privati se pregatesc de fondurile structurale

In Sala Iustin Moisescu din incinta Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a avut loc un atelier de lucru de prezentare a proiectelor structurale 2008-2013, eveniment organizat de Oficiul Patronal Judetean Iasi al Confederatiei Patronale a Industriei Serviciilor si Comertului (CPISC).

Scopul evenimentului a fost prezentarea posibilitatilor de finantari europene pentru intreprinzatorii din sectorul privat.

La atelierul de lucru au participat reprezentanti ai Oficiului Patronal Judetean, specialisti in domeniu din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi, precum si intreprinzatori locali interesati de posibilitatea de a beneficia de fondurile structurale. Organizatorii au facut o prezentare a domeniilor de activitati in care agentii din sectorul privat pot aplica.

Investitorii din sectorul privat au la dispozitie doua fonduri structurale, respectiv Fondul European de Dezvoltare Regionala si Fondul Social European. Pentru o sansa mai mare de a accesa fondurile structurale, toti cei interesati trebuie sa-si pregateasca din timp documentatia pentru proiect, chiar daca multe dintre ghidurile solicitantilor nu au aparut inca.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.