Primaria vrea sa depuna primele proiecte structurale

Sefii primariei iesene vor sa depuna primele proiecte pentru accesarea fondurilor structurale. Sedinta de Consiliu Local (CL) a fost programata pentru ziua de 19 decembrie.

Proiectele care vor fi depuse la ADRNE se refera la doua axe de transport din Iasi. “Ghidul Solicitantului pentru Axa II (cel care se refera la imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale – n.r.), a aparut la sfarsitul lunii iulie. A durat mai mult intocmirea acestora pentru ca au fost facute studii de fezabilitate, cazier juridic si alte asemenea lucruri birocratice.

Pana in prezent, Consiliul Judetean a depus la ADRNE trei astfel de proiecte. Primul dintre ele vizeaza reabilitarea si modernizarea drumului judetean Iasi-Botosani, care se intinde pe o distanta de 39 de kilometri, pe ruta Tiganasi-Vladeni-Sipote-Plugari. Un alt proiect are drept scop obtinerea de fonduri pentru reabilitarea si modernizarea drumului judetean Neamt-Iasi-Suceava, ultimul referindu-se la reabilitarea drumului judetean Iasi – Vaslui.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.