Creditul Ipotecar IMM disponibil acum si pentru refinantare

“Ne dorim ca in noul an 2008 sa ne urmam strategia, axata pe satisfacerea nevoilor IMM-urilor. Astfel, prin imbunatatirile aduse produsului Ipotecar IMM, clientii nostri pot beneficia acum si de posibilitatea de refinantare a creditelor cu aceeasi destinatie de la alte banci”, a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct – Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de: sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, cat si refinantarii unor credite cu destinatii similare. Produsul ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a imobilului achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara limita maximia de creditare, in functie de capacitatea de rambursare a clientului.

Produsul Ipotecar IMM este disponibil in toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A. sau de pe pagina web a Bancii:

www.crediteurope.ro.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.