UE cere experienta de minim un an pentru finantari in turism

Statutul Natura 2000 poate da un impuls dezvoltarii unor zone cu un ridicat potential turistic. Cei care solicita finantare trebuie sa desfasoare activitati care sa nu afecteze conservarea speciilor si habitatelor de interes comunitar si sa respecte criteriile de eligibilitate.

Dosarul trebuie sa contina autorizatiile de functionare si certificatul de clasificare valabil la data depunerii. Solicitantii trebuie sa-si dovedeasca si calitatea de proprietar si sa puna la dosar si extrasul de carte funciara, alaturi de declaratia pe propria raspundere si situatiile financiare care vor fi depuse impreuna cu proiectul. Cazierul fiscal al societatii va fi prezentat in faza de precontractare.

Solicitantul trebuie sa dovedeasca faptul ca isi desfasoara activitatea in domeniul turismului de minim un an. Autoritatea abilitata sa aprobe situatia financiara a unei intreprinderi (IMM) este administratorul unic, adunarea generala a actionarilor sau Consiliul de Administratie, iar in cazul autoritatilor publice locale, Consiliul Local sau Judetean.

Sursa: Curentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.