Primaria Bacau investeste in lucrari de modernizare a iluminatului public

Primaria Municipiului Bacau a finalizat mai multe lucrari de imbunatatire a iluminatului public pe raza municipiului Bacau. In mai multe locatii au fost montati 101 stalpi suplimentari pentru iluminatul public sau s-a procedat la modernizarea infrastructurii existente.

Lucrarile (stalpi, tablouri de distributie, coloanele de alimentare, bratele, cablurile dintre stalpi, montajul) au fost executate de firma Electroconstructia ELCO S.A. Bacau, conform contractului, valoarea investitei fiind de aproximativ 130.000 de euro.

Lista locatiilor in care s-au montat noi stalpi si numarul acestora este urmatoarea: Catedrala Catolica (perimetral), Str. Venus (lateral de Sc. M. Sadoveanu), Spitalul TBC (incinta), Str. Tazlaului, Str. Prelungirea Bradului, Str. 9 Mai (spate), B-dul Alexandru cel Bun, Str. Alunului (spate), Str. Mihai Viteazu (intre nr. 12 si Muzeul de Istorie), Aleea I.Antonescu (colt Liceul Sportiv), str. Neagoe Voda nr. 31, str. Ardealului nr.48, Str. Letea (spre str. Veronica Micle), Aleea Metra Pompieri.

Investitiile in modernizarea iluminatului public in municipiul Bacau vor continua si in anul 2008, sumele alocate de la bugetul local fiind cuprinse in propunerea de buget ce va fi inaintat spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Bacau in sedinta din luna ianuarie.

Primaria Municipiului Bacau va moderniza infrastructura existenta de iluminat public pe tronsonul str. Marasesti – 9 Mai – Curtea de Apel si pe Bulevardul Nicolae Balcescu, in total 450 de stalpi. Se are in vedere micsorarea distantelor dintre stalpii existenti, urmarindu-se imbunatatirea iluminatului public pe aceste artere intens circulate. De asemenea, se doreste suplimentarea numarului stalpilor de iluminat public pe arterele secundare si in incinta blocurilor cu aproximativ 150 de noi stalpi, cu unul sau doua brate de iluminat.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.