Eveniment pentru IMM – uri la Piatra Neamt

Templus Advertising Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul pentru Interprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale – Oficiul Teritorial Iasi, invita reprezentantii IMM-lor din Nemat, joi, 28 februarie 2008, intre orele 10:00 – 14.00, la Hotel Central din Piatra Neamt (Sala Decebal) la evenimentul: “Oportunitati de dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii”.

Sunt chemati la masa dialogului toti factorii implicati in dezvoltarea mediului economic, incepand cu oficialitatile centrale si locale, reprezentantii institutiilor guvernamentale ce reglementeaza activitatea segmentului IMM, cei ai institutiilor financiar-bancare si ai companiilor care dezvolta produse si servicii pentru firmele private, guvernanti si parlamentari.

Se vor dezbate proiecte legislative cu incidenta asupra segmentului economic, probleme legate de fiscalitate si se vor promova cele mai bune solutii de finantare, produse si servicii adresate sectorului IMM.

Vor fi prezentate cele mai proaspete informatii despre fondurile europene sau guvernamentale disponibile si despre modul de accesare a acestora.

Oamenii de afaceri au ocazia unui dialog deschis cu oficialii institutiilor si companiilor prezente.

Scopul organizarii acestei manifestari este acela de a ajuta la dezvoltarea afacerilor private din judetul Neamt si zonele limitrofe, prin furnizarea de informatii utile pentru intreprinzatori. Seminarul face parte din campania nationala “Activ Investor”, initiata in urma cu trei ani de Templus Advertising.

Firmele invitate nu platesc taxa de participare. Evenimentul se va incheia cu o Tombola, din partea sponsorilor si partenerilor.

Parteneri: BRD, CEC, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, Senior Software, SincronHR, Oriflame.

Parteneri media: Romania Libera, Ceahlaul, Radio M Plus Targu Neamt, Tele M Plus Neamt si Roman, Finantare.ro, Plandeafacere.ro, Managementul Proiectelor.ro, Smart Financial.ro, BanisiAfaceri.ro, ComunicateMedia.ro,
ComunicateDePresa.ro.

Pentru mai multe detalii:

Templus Advertising – Bucuresti

Tel/fax: 021 319 37 66 / Tel. 021 319 25 98

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.