MCTI a initiat sesiunile de informare privind fondurile structurale in afara Capitalei

Reprezentanti ai Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) au participat, in data de 26 februarie, la Timisoara, la sesiunea de informare “Oportunitati de finantare prin programele europene/fonduri structurale”, in cadrul careia au oferit detalii privind modalitatile de accesare a fondurilor structurale in domeniul IT&C.

Evenimentul a deschis seria sesiunilor de informare pe tematica fondurilor structurale din afara Bucurestiului, punand accent pe dezvoltarea e-economiei, conditiile generale de eligibilitate, precum si selectia proiectelor si ghidurilor solicitantului – documente accesate frecvent de catre potentialii beneficiari ai fondurilor structurale.

Evenimentul, organizat de catre Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software – filiala Timis si Incubatorul de Afaceri SoftwareTimisoara, a reunit, alaturi de institutii ale administratiei publice centrale si locale, un numar de 30 de firme din domeniul IT&C.

Prin prezenta constanta la evenimentele destinate IMM-urilor, MCTI isi propune sa asigure o mai mare transparenta a procesului de absorbtie a fondurilor structurale, precum si cresterea gradului de accesare a acestora.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.