Gestiunea si controlul fondurilor europene

Institutul European din Romania si Ambasada Frantei la Bucuresti va invita sa participati, in data de 6 martie 2008, intre orele 17:30 – 19:00, la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia (etajul 1), la conferinta Gestiunea si controlul fondurilor europene”, sustinuta de catre dl. Jean-Pierre Jochum.

Conferinta va fi deschisa de Excelenta Sa, domnul Henri Paul, Ambasadorul Frantei in Romania si moderata de doamna Gabriela Dragan, directorul general al Institutului European din Romania.

Evenimentul va fi cea de-a sasea conferinta din ciclul “Romania-Franta: impreuna in Europa” derulat in parteneriat de catre Institutul European din Romania (IER) si Ambasada Frantei in Romania incepand cu anul 2007, cu scopul de a contura o perspectiva franco-romana asupra provocarilor integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Dl. Jean-Pierre Jochum este, incepand cu anul 2001, presedintele comisiei interministeriale franceze de coordonare a controalelor asupra operatiunilor cofinantate din fondurile structurale europene (CICC), autoritate interministeriala de audit infiintata de autoritatile franceze pentru a controla buna utilizare a fondurilor structurale europene. Inainte de a fi numit presedinte al CICC, Jean-Pierre Jochum si-a inceput cariera ca inspector vamal (1977/1988), apoi a fost promovat in 1988 inspector general financiar, unde a avut mai multe responsabilitati in domeniul auditarii finantelor publice, supravegherii tranzactiilor bursiere, controlului gestiunii in cadrul Regiei Autonome de Transport din Paris (RATP), precum si in ceea ce priveste legislatia aplicabila in diferite state europene in domeniul achizitiilor publice.

Inregistrarea participantilor se va desfasura intre orele 17:00 – 17:30. Conferinta va fi sustinuta in limba franceza si va beneficia de traducere simultana in limba romana. In speranta ca veti accepta invitatia, va rugam sa aveti amabilitatea de a confirma participarea pana pe 4 martie 2008, la tel. : 314 26 96/97 (int. 132), fax : 314 26 66, email:
[email protected].

Pentru mai multe detalii:

Dl. Charles Denier, seful serviciului de presa

Ambasada Frantei in Romania

Tel: +40 (0)21 / 311 26 75

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.