Deveniti competitivi prin calitate

Incepand cu 1 martie a.c. Camera de Comert si Industrie Cluj a demarat implementarea proiectului “Calitate pentru competitivitate”, care beneficiaza de finantare din partea Uniunii Europene, prin programul Phare 2005 “Coeziune economica si sociala”, in proportie de 49%.

Prin acest proiect vor fi sprijinite, pe parcursul unui an, 8-10 firme din judetul Cluj pentru implementarea cerintelor standardelor de calitate ISO 9001: 2000 (Sistem de Management al Calitatii), ISO 14001: 2004 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001: 2004 (Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale), in functie de necesitatile fiecarei firme.

Sprijinul va consta in organizarea de instruiri adresate managerilor cu privire la cerintele standardelor de calitate, implementarea practica a acestora cu ajutorul unor specialisti si realizarea certificarii sistemului de management al calitatii, obtinand astfel recunoasterea internationala a sistemului implementat.

Pentru detalii suplimentare precum si pentru inscrierea firmelor in proiect va asteptam la sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj, Str. Horea nr.3, cam. 206 – Departamentul de Relatii Internationale, Programe sau la tel 0264 406807, fax: 0264 433558, e-mail: [email protected], persoana de contact Elisabeta Dumitrescu – Manager Proiect.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.