Primaria Bacau aloca 9,57 milioane RON pentru derularea proiectelor cu finantarea nerambursabila

Primaria Municipiului Bacau va finanta si in acest an proiecte de interes public initiate si organizate de persoane juridice fara scop patrimonial, asociatii ori fundatii constituite conform legii, persoane fizice sau culte religioase, in baza Legii 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non-profit.

Suma alocata de la bugetul local pentru finantarea proiectelor considerate eligibile este de 9.570.000 RON. Pana la 14 martie 2008, data limita de depunere a proiectelor au fost inregistrate la Primaria Bacau 87 de solicitari pe cele 6 domenii de interes aprobate de Consiliul Local al Municipiului Bacau, repartizate astfel:

– Tineret si Educatie: 23 de proiecte;

– Cultura: 20 de proiecte;

– Mediu: 3 proiecte;

– Sport: 12 proiecte;

– Culte Religioase: 23 de proiecte;

– Social: 6 proiecte.

Selectarea si evaluarea proiectelor depuse in vederea finantarii nerambursabile se face de catre comisiile de evaluare, stabilite pentru fiecare domeniu, in 10 zile de la depunere, in conformitate cu prevederile HCL nr. 6/2008.

Rezultatele evaluarii proiectelor vor fi comunicate solicitantilor in termen de 5 zile de la finalizarea evaluarii, eventualele contestatii putand fi depuse in urmatoarele 5 zile de la comunicare.
Lista finala a castigatorilor va fi supusa spre aprobarea Consiliului Local al Municipiului Bacau, dupa rezolvarea contestatiilor de catre comisia instituita in acest sens.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.