Iasi: Proiecte sociale, cu bani europeni

Consilierii judeteni au dezbatut, intr-o sedinta care a avut loc pe 31 martie, 70 de proiecte de hotarae, cele mai multe vizand reabilitarea drumurilor judetene si comunale ori planul de transport in comun. a fost aprobat un proiect cu privire la realizarea unui sistem de prevenire a populatiei in caz de inundatii.

Consilierii au aprobat reabilitarea DJ 248 intre localitate Vanatori si Voinesti, dar si modernizarea DJ 208 Cristesti, prin asfaltarea integrala.

CJ si-a dat acordul si pentru o serie de proiecte sociale. Sunt vizate un adapost pentru copiii strazii la Pascani, restructurarea Centrului de Ingrijire si Asistenta Harlau, dar si realizarea unui centru social pentru tineri la Iasi – trei cladiri, cu un buget de aproximativ 550.000 de euro, din care 90 la suta reprezinta contributia Uniunii Europene, iar restul va fi contributia locala.

Proiectul este destinat tinerilor din centrele de plasament care trec de 18 ani si nu mai beneficiaza de sprijin din partea statului. Judetul are peste 1.600 copii institutionalizati, in 17 centre de plasament.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.