Raiffeisen Bank lanseaza produse destinate profesiilor liberale din domeniile medical si juridic

Raiffeisen Bank lanseaza un pachet financiar pentru dezvoltarea activitatii de afaceri a segmentului profesii liberale: cabinete medicale si tehnica medicala, de avocatura, birouri notariale, executori judecatoresti, practicieni de insolventa etc. Intr-o prima faza, aceste produse sunt oferite de unitatile bancii din Bucuresti si judetele Timis, Cluj, Mures, Prahova si Iasi.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia specialistilor din domeniile medical si juridic atat produse si servicii financiar-bancare, cat si consultanta de specialitate prin personal dedicat. Banca ofera produse operationale, de creditare si investitionale (destinate si afacerilor start-up). In ceea ce priveste produsele de creditare, acestea includ: solutii de finantare garantata sau negarantata, finantare start-up, necesare atat investitiilor, cat si activitatii profesionale curente. Gama de servicii este completata de Internet Banking, Raiffeisen Direct, MyBanking (operatiuni bancare la distanta prin internet, telefon fix sau mobil), carduri individuale si pentru afaceri, EPOS (cabinetele si birourile profesionale pot incasa de la pacientii/clientii care detint carduri electronice) etc.

“Am preferat sa nu ne grabim atunci cand am conceput aceasta oferta, sa acumulam informatii si experienta in contact direct cu medici sau juristi. In acest sens, am organizat anul acesta un eveniment special, o masa rotunda cu tema “Dezvoltarea profesiilor liberale in Romania – premise si solutii pentru sustinerea financiara a acestora”. Am dialogat la acest eveniment cu reprezentanti ai autoritatilor si organizatiilor profesionale din aceste doua domenii: Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti, Colegiul Medicilor Veterinari, Uniunea Barourilor, Uniunea Notarilor Publici, Ordinul Moaselor si Asistentilor Tehnici. Lansarea acestui proiect a fost incurajata deopotriva si de solicitarile clientilor actuali ai bancii apartinand profesiilor liberale”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Informatii despre produsele destinate profesiilor liberale se pot obtine sunand la un numar de telefon dedicat: 021/306.34.00.

Despre toate produsele si serviciile destinate IMM se pot obtine informatii prin serviciul Raiffeisen Direct pentru IMM, la numarul de telefon 021/302.91.41 de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00, sambata intre orele 09:00-15:00 sau pe site-ul: www.raiffeisen.ro.

Pentru informatii suplimentare:

Anca Hasegan

Tel. 021/306.16.21

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.