OTP Leasing Romania inaugureaza 7 sucursale operationale

OTP Leasing Romania IFN SA, companie membra a OTP Group, inaugurat pe 7 aprilie, 7 sucursale operationale in orasele Constanta, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Cluj si Iasi.

OTP Leasing Romania IFN SA isi continua astfel planul sau de dezvoltare pe piata de profil si, cu aceasta ocazie, in perioada 15 Aprilie – 15 Mai 2008, ofera tuturor clientilor noi, impreuna cu Societatea de asigurari Asiban, pe tot parcursul primului an de leasing, asigurare CASCO gratuita la societatea ASIBAN.

“OTP Leasing Romania isi mentine obiectivul principal anuntat la infiintarea companiei, acela de a deveni unul dintre primii 10 jucatorii din piata de leasing din Romania, dupa primii 2 ani de activitate, cu o cota de piata de aproximativ 7-8%. Deschiderea acestor 7 sucursale face parte din planul de dezvoltare pe termen mediu al companiei. Ne propunem ca, pentru acest an, sa atingem o cifra de afaceri de 200 milioane euro”, a declarat Mircea Dihel, Director General OTP Leasing Romania.

OTP Leasing Romania si-a inceput activitatea in august 2007, iar la finalul anului trecut a avut o cifra de afaceri de 36 mil euro. Obiectul de activitate al companiei il constituie prestarea serviciilor de leasing financiar, printr-o gama variata de produse: leasing auto, de echipamente si imobiliar. Avantajele produselor OTP Leasing Romania constau in aprobarea rapida a cererilor de leasing si in serviciile excelente post-vanzare, oferite printr-un concept bine definit de “customer care”. In cazul leasingului auto, aprobarea si plata catre furnizor se fac in 12 ore. In cazul furnizorilor externi, platile se fac direct, iar masina se livreaza in strainatate.

Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70% si OTP Bank Romania SA, care detine 30% din actiuni. Merkantil Group este membru al OTP Group. Cu sediul central in Ungaria, OTP Bank Group opereaza prin subsidiarele sale din Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia si Romania, fiind unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est. OTP Bank Group deserveste peste 11 milioane de clienti din 9 tari, prin 1300 de unitati operationale, precum si prin canalele sale electronice.

Pentru informatii suplimentare:

Directia Marketing

OTP Bank Romania

Tel: 031 308 55 24

Fax: 031 308 55 15

E-mail: [email protected]

Website: www.otpbank.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.