Intalnire Romania – Italia pentru pregatirea primei licitatii de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei

Autoritatea Nationala din Italia pentru Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei va organiza, in data de 7 mai 2008, la Bolonia, Italia, intalnirea bilaterala Romania – Italia, ce are ca scop sprijinirea potentialilor beneficiari care doresc sa depuna proiecte la prima licitatie de proiecte din cadrul programului. La intalnire vor fi prezentate si aspecte legate de greselile facute in cadrul Programului INTERREG IV C.

In cadrul evenimentului, reprezentantii Autoritatilor Nationale din Romania si Italia vor prezenta informatii si documente relevante pentru aceasta prima licitatie (Expresia de Interes, Manualul Programului, Ghidul Aplicantului etc).

Agenda evenimentului va fi publicata in cursul saptamanii viitoare.

Locatia: Sala Cinque – Viale Silvani n. 6, Bologna, Italia.

In cazul in care doriti sa participati la acest eveniment, transmiteti confirmarea de participare la adresele de e-mail: [email protected] si [email protected] pana la data de 24 aprilie 2008.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.