Colegiul Psihologilor din Romania si Libra Bank demareaza un parteneriat profesional

Va informam ca recent Colegiul Psihologilor din Romania si Libra Bank au initiat un parteneriat destinat dezvoltarii profesiei de psiholog si sprijinirii unor proiecte comune pentru promovarea corpului profesional si a specialistilor din acest domeniu.

Libra Bank acorda o atentie sporita intelegerii specificului activitatii desfasurate de psihologi si proiectarii de solutii financiare adaptate pentru acestia. Respectand puterea cunoasterii, auto-determinarea si raspunderea pe care psihologii si-o asuma in protejarea spiritului uman, Libra Bank doreste sa contribuie la promovarea profesiei si stimularea oportunitatilor pentru membrii Colegiul Psihologilor din Romania. Primul pas in aceasta directie este facut: Libra Bank ofera acum produse bancare de creditare si economisire dedicate pentru cabinetele de psihologie, in conditii speciale.

Ca absolventi ai unei specializari in psihologie, alaturi de recunoasterea de care se bucura prin pertinenta si reputatia profesiei lor, psihologii din Romania au acum beneficii suplimentare: produsele bancare FREUD de la Libra Bank. Impreuna cu alte prestigioase profesii liberale adaugate in ultimii 4 ani in portofoliul sau, SuperPsihologii sunt segmentul de specialisti cel mai recent alaturat clientilor Libra Bank.

Dupa experienta pozitiva dobandita ca primul “partener financiar al sectorului medical”, cu premii de excelenta pentru sprijinul acordat medicilor (2005) si profesiilor liberale (2007), Libra Bank si-a extins oferta cu o gama de produse speciale pentru cabinetele de psihologie, dupa cum urmeaza:

  • Creditele FREUD pentru investitii si pentru activitate curenta sunt flexibile: perioada de rambursare de pana la 25 de ani in cazul garantarii cu ipoteca; nu se cer garantii reale daca suma solicitata este sub 30.000 RON; nu se cer justificari cu privire la utilizarea banilor; la acordare se iau in calcul incasarile cabinetului si nu profitul; clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni; in cazul rambursarii anticipate a creditului, nu se percep comisioane suplimentare.

  • Depozitele FREUD dedicate psihologilor si membrilor familiilor lor (sot, sotie, copii, parinti, socri) au dobanzi speciale constituite dintr-o dobanda standard atractiva si bonus permanent de +0.25% pe an. Nu se percepe comision la deschiderea contului si a contului de depozit, la depuneri sau pentru lichidarea depozitului;
  • Cardurile Libra Salary, Libra Mix si Libra Credit, concepute pentru incasarea salariului, pentru economii sau pentru necesar de credit, ofera beneficii suplimentare.

Persoana de contact:

Alina Vasile, Director Divizia Marketing si Comunicare – LIBRA BANK

Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.