Parteneriatul DBSol Consulting – Domenia Credit aduce beneficii clientilor!

DBSol Consulting, firma de consultanta financiar – bancara, a adaugat la portofoliul de parteneri Domenia Credit – parte a GE Money, divizia internationala de servicii financiare de retail a companiei General Electric. Domenia Credit este o societate de credit ipotecar care are ca scop facilitarea unui acces rapid si in conditii avantajoase la credite ipotecare (achizitie, renovare, construire de locuinte si achizitie teren).

“Am hotarat sa incheiem acest parteneriat ca urmare a solicitarilor clientilor si a beneficiilor oferite de Domenia Credit. Societatea are solutii de creditare pentru un public variat – produse personalizate – dovedind o flexibilitate crescuta”, a declarat dra. Ramona Barbu, Director Executiv DBSol Consulting. “Vom continua sa incheiem parteneriate prin care sa le putem oferi clientilor nostri o gama cat mai larga de solutii de creditare avantajoase, in functie de necesitatile lor”, a completat dra. Barbu.

“Am ales DBSol Consulting ca partener datorita filosofiei pe care o impartasim: oferirea celor mai bune servicii bazate pe profesionalism, seriozitate si transparenta, care sa aduca beneficii clientilor. De asemenea, DBSol Consulting este o firma dinamica, in continua dezvoltare la nivelul intregii tari, fapt ce va avea o influenta pozitiva si asupra portofoliului nostru de clienti”, a declarat Dl. Paul Panciu, Alternative Sales Channels Manager Domenia Credit.

DBSol Consuling este prezenta in 14 judete prin 18 puncte de lucru si francize DBSol. Acestea sunt localizate in orasele: Bucuresti, Arad, Deva, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamt, Brasov, Braila si Targu Jiu. Clientii francizelor, indiferent de localitatea in care locuiesc, vor putea beneficia de ofertele de creditare de la Domenia Credit.

Firma de consultanta financiar-bancara are ca banci partenere: Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, CreditEurope Bank, UniCredit tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank si Bancpost.

DBSol Consulting este o firma de consultanta financiar – bancara, ce isi propune sa vina in intampinarea potentialilor clienti ai societatilor bancare partenere, sa medieze si sa faciliteze relatia client – banca. Firma de consultanta financiar – bancara intermediaza atat credite pentru nevoi personale, imobiliare si ipotecare, cat si finantari in regim de leasing.

Clientii DBSol Consulting, atat persoane fizice, cat si juridice, beneficiaza de consultanta gratuita pentru produsele de creditare oferite de Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, CreditEurope Bank, UniCredit tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Domenia Credit IFN si Bancpost.

Persoana de contact:

Ramona Barbu

Director Executiv

DBSol Consulting

E-mail: [email protected]

Tel.: 0720.345.350

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.