O.I.P.S.I. se organizeaza la nivel de Directie Generala in cadrul MCTI, in vederea gestionarii fondurilor structurale

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (O.I.P.S.I.) se organizeaza la nivel de Directie Generala in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, in vederea gestionarii fondurilor structurale si implementarii masurilor cuprinse in Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.

In acest sens, Guvernul a aprobat modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 744/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Modificarile in structura organizatorica vizeaza reasezarea cadrului actual de functionare a MCTI.

Noua structura organizatorica stabileste ca Directia Generala pentru Tehnologia Informatiei si Programe Europene in Domeniul IT trece din subordinea ministrului in subordinea secretarului de stat cu atributii in domeniul IT.

De asemenea, noua organigrama prevede ca in subordinea directa a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei se va afla Compartimentul de Informare Publica si Relatii cu Presa, compartiment aflat pana in prezent in subordinea secretarului de stat cu atributii in domeniul IT.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.